Korfbal bij Tovers

Hieronder vind u algemene informatie over onze gezellige korfbalvereniging!

Opgericht

Korfbalvereniging Z.K.V. de Tovers, opgericht in 1923, is de oudste korfbalvereniging in Zeist en telt ongeveer 50 enthousiaste leden. Wij zijn een echte Zeisterse club. Naast onze leden uit Zeist hebben we ook diverse leden uit Leerdam, Amersfoort, Driebergen, Odijk, Vianen en Houten die zich met veel plezier bij onze vereniging hebben aangemeld.

We nemen op dit moment aan de competitie deel met 1 senioren team.
Tovers 1 speelt momenteel in de reserve 5e klasse, het zgn. breedtekorfbal.

Het streven is om in de nabije toekomst uiteindelijk weer in de 4e klasse (wedstrijdkorfbal) uit te komen met ons 1e team.
Daarnaast willen we graag ook weer meerdere teams in kunnen schrijven.

Zowel Jeugd als volwassenen zijn zeer welkom!  Hiervoor hebben we nog wel het nodige aantal extra leden nodig om deze doelstelling te halen.

 

Wellicht ben jij diegene die wij mogen verwelkomen binnen onze vereniging!!!

 

Klik hier voor meer info over lid worden!

 


Accommodatie

Sinds een aantal jaar verblijven wij op Sportpark Noordweg. We delen daar samen met voetbalvereniging Saestum de kantine, kleedruimtes en sportvelden. Op Veld 2 hebben we onze eigen belijning voor het korfbal liggen, welke al de nieuwe afmetingen (40x20 meter) heeft, volgens de richtlijnen van het KNKV.
Sinds de zomer van 2015 is het gehele kleedkamergebouw gerenoveerd, zodat er 10 kleedkamers zijn ontstaan. verder zijn er 2 scheidsrechterruimtes, toiletten en we beschikken nu ook over een eigen materialenhok/bergruimte. Kom gerust eens een kijkje nemen!

 


Vrijwilligers

Binnen onze vereniging zijn zowel leden als niet leden op vrijwillige basis actief. Als bestuurslid, commissielid, leid(st)er, train(st)er, scheidsrechter, redactie, etc. is er een grote betrokkenheid van velen.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze leden plezier houden in hun sport en de nevenactiviteiten die we organiseren.
Hiermee kunnen wij het prestatieniveau van onze vereniging verhogen.